Kävin eilen kaupungilla ja ja ajattelin, että voisi ostaa aurinkopuuterin. Katsoin eri merkeiltä kyseistä tuotetta ja aika kalliilta näytti. Päätin sitten ostaa halpismerkki Wet`n`Wild:in aurinkopuuterin.

Vähän kuitenkin epäilytti toimisiko se kun maksoi vain about neljä euroa. Laitoin sitä naamaani ja totesin, että ihan hyvinhän se toimii. Alkoi vain epäilyttämään miksi Wet`n`Wild on niin halpa?

Ensimmäinen ajtukseni oli, että ne säästää pakkauksissa. Ostamani aurinkopuuterin pakkaus oli vähän outo, se oli vaikea avata ja se oli sen oloinen että särkyy helposti. Olen ostanu aiemmin samalta merkiltä huulipunan ja poskipunan. Poskipunan pakkaus meni rikki muistaakseni ekalla käyttökerralla, jouduin paikkailemaan sitä jeesusteipillä. Sitten kun poskipunakin tiphduksesta mureni lopetin sen käyttämisen. Huulipuna vaikutti ihan hyvältä (paitsi, että se ei ollut sittenkään minun väriäni), mutta kun laitoin sen repun pikkutaskuun avaimen ja kännykän kanssa, niin sitä oli lähtenyt korkki ja kännykkä&avaimet olivat sitten ihan punassa. Eli muuten ok, paitsi pakkaus.

En kyllä yhtään tiedä onko Wet`n`Wild:in  halvan hinnan takana jonkin näköistä lapsityövoimaa tai eläinkokeita. Vai säästävätkö ne vain pakkauskustannuksissa? Pitäisköhän varmuuden vauoksi käyttää vain tuttuja ja "hintavia" merkkejä? Näinköhän se on, köyhän ei kannata ostaa halpaa?